11 грудня 2021 13:44

Яремчук - про святкування голу у ворота "Динамо": "Чому стримувати такі емоції? Думаю, що потрібно їх показати"

Український нападник “Бенфіки” Роман Яремчук для Pressing прокоментував свій забитий гол у ворота київського “Динамо” у рамках шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів:


- Я дуже щасливий, що всі так рахують мої хвилини, скільки я не забиваю. Для вас так важливо це. Звичайно, непросто для нападника не забивати. Але цей час мене робить тільки сильнішим і я впевнений, що я вийду з цієї ситуацію набагато сильніший, ніж був раніше.


- Коли забив, то ти так видихнув. Можливо емоції накопичилися?


- Дуже приємно забивати у Лізі чемпіонів проти “Динамо” перший гол. Звичайно, емоції переповнюють.


- Наперед думав, чи будеш радіти голу?


- Чому стримувати такі емоції? Думаю, що потрібно їх показати. Важко було їх контролювати”, - сказав Яремчук у флеш-зоні.


Також гравець “Динамо” Беньямін Вербич поцікавився, чому Яремчук святкував гол у ворота киян:


- Так він взагалі в свою ногу влучив. Лівою хотів бити, а в праву влучив. А чому святкував? (звертається до Яремчука)


- Так а що? Не надавав значення, що забив “Динамо”. Просто забив гол і все. Я ж не показував якісь неприємні жести чи ще щось. Просто, коли забиваєш гол, то ти щасливий. Тим паче у Лізі чемпіонів. Це нормальні емоції”, - відповів Вербичу Яремчук.


Відзначимо, що гол у ворота “Динамо” став для Романа першим у його кар’єрі в основному розіграші Ліги чемпіонів. Відзначимо, що він виходив у всіх шести матчах поточному групового етапу в стартовому складі.