9 грудня 2021 09:23

"Ми маємо намір грати". "Ренн" не згоден переносити матч Ліги конференцій з "Тоттенхемом"

Французький "Ренн" виступив із заявою з приводу скасування матчу 6-го туру групового етапу Ліги конференцій з "Тоттенхем Хотспур". Гра повинна була відбутися в четвер, 9 грудня. Однак увечері в середу, 8 грудня, лондонський клуб заявив, що через спалах коронавірусу в команді матч не відбудеться.


"Після заяви, опублікованої "Тоттенхемом" в середу ввечері, футбольний клуб "Ренн" хоче уточнити наступні факти. Під час відеоконференції за участю представників УЄФА, "Тоттенхема" і "Ренна" директор "шпор" оголосив про намір не проводити матч Ліги конференцій у четвер ввечері.


Представник "Тоттенхема" відмовився озвучити кількість заражених коронавірусом гравців, хоча правило свідчить, що матч повинен організовуватися до тих пір, поки в команді є хоча б 13 здорових польових гравців і один воротар.


"Тоттенхем" посилався на рішення англійської влади, не надавши при цьому ніяких офіційних документів. Оскільки УЄФА офіційно не скасував матч, футбольний клуб "Ренн" зберіг своє рішення грати.


Зіткнувшись з цим "лондонським туманом", "Ренн" залишає за собою право звернутися в УЄФА. Це недотримання fair play особливо впадає в очі, оскільки "Тоттенхем" в середу вранці підтвердив свій намір проводити матч. А коли наша команда вже прилетіла в Лондон - "Тоттенхем" повідомив про скасування зустрічі", - повідомляєте офіційний сайт "Ренна".