8 грудня 2021 21:16

Кальдерон про 94 млн євро за Роналду: "Цей трансфер виявився найдешевшим в історії "Реала"

Колишній президент "Реала" Рамон Кальдерон поділився спогадами про перехід Кріштіану Роналду в мадридський клуб в 2009 році.

"Враховуючи отриманий результат-як на індивідуальному, так і на командному рівні – перехід Кріштіану Роналду в "Реал" – це зіграла ставка і незаперечний успіх. Але моїх заслуг тут немає. Я зробив те, що на моєму місці зробив би будь-який президент. Це була унікальна можливість, повз яку ми не могли пройти.

Переконати "Манчестер Юнайтед" було нелегко, але рішення Роналду все спростило. Запити "МЮ" були надмірними, але, як виявилося, трансфер Кріштіану – найдешевший в історії "Реала" ("Мадрид" заплатив за португальця 94 млн євро).

Також у мене прекрасні спогади про Фабіо Каннаваро і Руді ван Ністелроя. Вони дуже нам допомогли і на полі, і в роздягальні. З ними ми змогли виграти Ла Лігу двічі поспіль після трьох років без перемог.

Без сумніву, відхід Роналду в "МЮ" не допоміг "Ювентусу". Кріштіану багато дає командам, за які виступає. Мова не тільки про забиті голи, але і про його спортивний дух, який заражає інших гравців", – сказав Кальдерон для TMW.