8 грудня 2021 09:30

Модрич: "Почуваю себе так, ніби мені немає ще й 30-ти"

Півзахисник "Реала" Лука Модрич прокоментував перемогу над "Інтером" (2:0) в 6-му турі групового етапу Ліги чемпіонів. Модрич був визнаний найкращим гравцем матчу.

"Я справді задоволений грою і досягнутим результатом, так як ми хотіли фінішувати першими в групі й уникнути зустрічі з більш сильними суперниками. Хоча після проходу далі все одно необхідно перемагати в кожній грі, якщо хочеш завоювати трофей.

Відчуваю себе добре, озиратися на свій вік навіть не думаю і просто зосереджуюся на тому, що роблю на полі. Чим далі, тим вік все менше стає проблемою - гравці здатні продовжити свою кар'єру. Відчуваю так, ніби мені немає ще й тридцяти.

Було здорово нарешті зіграти перед своїми вболівальниками, які допомогли нам і були з нами, починаючи зі стартового свистка. Атмосфера була фантастичною - потрібно подякувати їм за це. Нам би хотілося більше володіти м'ячем, але такий був тренерський план, і ми задоволені. У перерві він сказав, щоб ми продовжували в тому ж дусі, пресингували і довше утримували м'яч у себе, нікуди не поспішаючи і зберігаючи спокій", - цитує Модрича прес-служба УЄФА.