8 грудня 2021 09:28

Іван ГЕЦКО: "Схиляюся до того, що динамівці принаймні не програють"

Екс-нападник національної збірної України Іван Гецко в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився своїми очікуваннями від протистояння у Лісабоні.


"На жаль, для динамівців цей поєдинок вже не має жодного турнірного значення - вище четвертого місця вони не піднімуться. Однак упевнений, що підопічні Мірчі Луческу вирушили заздалегідь у Лісабон не на прогулянку. Я не буду стверджувати, що "Барселона" якось стимулювала "Динамо", але кияни і самі горять бажанням здобути першу перемогу в груповому раунді, що дозволить іспанському гранду пробитися в наступний раунд і може вплинути на рішення клубного керівництва "Бенфіки" звільнити головного тренера Жорже Жезуша.


Останнім часом лісабонці справлі різко здали.


Тому доля "Бенфіки", в першу чергу, залежить від самих футболістів. Путівка у Лігу Європи у них вже в кишені, А якщо досягнуть успіху біля воріт "Динамо", можуть ще продовжити навесні боротьбу навіть у Лізі чемпіонів.


Я все ж схиляюся до того, що динамівці скористаються тим, що "Бенфіка", атакуючи великими силами, оголюватиме тили, візьмуть на озброєння контрвипади, не підуть з поля без свого гола і принаймні не програють".