7 грудня 2021 22:02

ПIЦЦI: "Яремчук дав кілька порад щодо деяких гравців "Динамо"

Півзахисник "Бенфіки" Піцці на прес-конференції перед матчем з "Динамо" поділився очікуваннями від гри з киянами.

"Очікуємо складного матчу. Всі команди в Лізі чемпіонів володіють відмінною якістю. "Динамо" вже довело, що у них є якісні гравці. Більшість з них - представники збірної України. Вони добре грали з "Баварією" і "Барселоною", і з нами. У киян сильна оборона. Хочемо з самого початку нав'язати свою гру і порадувати вболівальників. Вихід в 1/8 фіналу - наша головна мета.

- Яким видалися останні дні для"Бенфіки"?


- Грати в такому клубі, як "Бенфіка" завжди непросто. У Дербі нам було ще складніше. Але гравці великих команд відрізняються тим, що через 2-3 дні можуть правильно реагувати на поразки. Наші вболівальники завжди добре підтримували нас, незважаючи на результати. Зараз ми зосереджені і не повинні допускати колишніх помилок. Щоб перемогти, нам потрібно показати свою кращу гру.

- Говорили З Яремчуком про "Динамо"?

- Так, він дав нам деякі поради щодо кількох гравців, але ми завжди аналізуємо всіх наших суперників. У "Динамо" є 5-6 гравців, які регулярно грають у збірній України. Вони вже звикли до чемпіонського рівня. Думаю, вони теж хочуть порадувати своїх уболівальників. Тим більше, що перемога в матчі Ліги чемпіонів принесе їм хороший грошовий бонус", - наводить слова Пицци Record..