7 грудня 2021 20:20

Жорже ЖЕЗУШ: "У "Динамо" грає шість гравців стартового складу збірної України. Буде складна гра"

Головний тренер "Бенфіки" Жорже Жезуш під час прес-конференції розповів про значення завтрашньої гри "Динамо".


"Я зосереджений на "Бенфіці" і тому, що у нас було в останніх 25 матчах. Ми зосереджені на завданнях, які хочемо виконати. Перед нашим останнім матчем я намагався пояснити команді, що з нами відбувалося, щоб вона була більш впевненою в позитивному результаті. У цьому клубі не звикли програвати так часто. Але це вже минуле. Завтра будемо думати тільки про перемогу, а далі будемо думати про інші ігри".

"У "Динамо" грає шість гравців стартового складу збірної України. Ця команда провела відмінні матчі в Лізі чемпіонів проти "Баварії". Буде складна гра, але навіть перемога не гарантує нам вихід в 1/8 фіналу. Ми будемо залежати від інших команд".

"Піцці завжди буде нашим козирем. Якщо він знаходиться на лавці запасних, то це є частиною моєї стратегії на матч. У нас 26 гравців, і всі вони якісні виконавці. Будемо намагатися перемогти і стежити а матчем "Барселони", яка в останні 18 років виходила в плей-офф".

"Якщо нам вдасться вийти в 1/8 фіналу з групи з "Баварією" і "Барселоною", це буде для нас успіхом. Адже з самого початку від нас такого не чекали. Щоб пройти далі, нам завтра необхідно перемагати", - наводить слова Жезуша Record.