7 грудня 2021 19:28

Андрій ВОРОБЕЙ: "Динамо" під силу буде забити в Португалії. І чому б киянам навіть не замахнутися на якісь очки?"

Екс-форвард донецького «Шахтаря» та збірної України Андрій Воробей зробив прогноз на матч 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Бенфіка» - «Динамо».


«У групі Е «Бенфіка» із 5 очками йде третьою і вже забезпечила собі єврокубкову весну. Але лісабонці борються за друге місце та вихід у плей-оф Ліги чемпіонів з «Барселоною», яка має 7 балів в активі та гра в Мюнхені проти «Баварії». Перед матчем Ліги чемпіонів на внутрішній арені «Бенфіка» програла «Спортінгу» з рахунком 1:3, а «Динамо» перемогло у поєдинку проти «Вереса» (3:0).


«Динамо» нічого не потрібно, але кияни останнім часом непогано виступають на внутрішній арені. Команда показує непоганий футбол. «Динамо» більш-менш стабільно виступає у чемпіонаті України. Але треба зважати на те, що «Бенфіці» потрібна ця перемога, потрібні ці очки. Тому вдома, в Лісабоні, я думаю, «Бенфіка» за своїх трибун постарається швидко, ще в першому таймі, зробити результат. Киянам буде дуже складно, бо «Бенфіка» – це такий специфічний клуб. Лісабонська команда вдома грає дуже серйозно. Буде тяжко «Динамо» у цьому поєдинку.


Чи можуть кияни забити гол у Лісабоні? Якщо відштовхуватися від того, як вони провели другий тайм з «Баварією», то, звичайно, вони мають забити. Потенціал є, але чи дозволить динамівцям «Бенфіка» це зробити. Хоча у лісабонців є свої похибки і, я гадаю, Луческу про них розповість команді. Думаю, «Динамо» під силу забити в Португалії. І чому б киянам навіть не замахнутися на якісь очки? «Динамо» має забити і навіть, думаю, що може бути невелика сенсація. Чому б і ні? У Києві з «Бенфікою» була рівна гра, в якій обидві команди могли як програти, так і перемогти», - сказав Воробей.