7 грудня 2021 16:28
1

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ: "Тренер каже мені бити не сильно, а точно"

Півзахисник "Аталанти" Руслан Малиновський поділився очікуваннями від майбутнього матчу з "Вільярреалом".

- Тренер завжди говорить мені бити не сильно, а точно. Я забив хороший гол у матчі з "Наполі". Хочу допомогти команді, для мене важливо віддавати всі сили на полі.

Після матчу в Неаполі ми святкували, але на наступний день ми думали про наступний матч. Коли ви виграєте, у вас більше впевненості, але Ліга чемпіонів відрізняється від чемпіонату. Завтра буде інший матч, у нас повинна бути холодна голова і гаряче серце, ми повинні викладатися на повну.

- Яка твоя особиста мета?


- Я завжди хочу зробити більше, хочу забити більше 8 голів, але моя мета в цьому році-домогтися більшого, ніж у минулому сезоні, а потім подивимося.

Я сильно виріс тут, в "Аталанті", за два роки я багато чому тут навчився, iталійська ліга сильна, в Бельгії у вас більше часу на роздуми. Але мені потрібно багато чого поліпшити не тільки технічно, але і тактично. Треба багато вчитися і намагатися.

- Чого очікуєте від "Вільярреала"?


- Все залежить від нас. Якщо ми заб'ємо швидкий гол, то вони будуть більше розкриватися. Ми бачили, що сталося в Іспанії. Ми будемо грати вдома, подивимося, що буде", – сказав Малиновський.

— Козлодоев! Буду бить аккуратно, но сильно! А-ха-ха-ха!