7 грудня 2021 11:55

Олександр ПЕТРАКОВ: "Молоді хлопці розповідають, як я повинен себе вести. Це мені неприємно"

Головний тренер збірної України Олександр Петраков в інтерв'ю "ПроФутбол DIGITAL" відповівши на питання про свої емоції, які він проявив під час жеребкування плей-офф на ЧС-2022, за підсумками якої наша національна команда зіграє з Шотландією.


- Ми всі дивилися жеребкування плей-офф на ЧС-2022 і бачили Вашу реакцію. Зараз, коли ви більше дізналися про суперника, чи збереглися ті емоції і радість, що ми не потрапили на Португалію чи Італію?

- Ця радість була природною. Я не повинен бути "робленою" людиною! Мені молоді хлопці розповідають, як я повинен себе вести. Це мені неприємно. Наша команда була несіяною, так що природно, що була радість. Ми набрали мало очей, а серед сіяних суперників були команди сильніші. Ось і весь.


Що ж стосується самої збірної Шотландії, то я вже подивився три їхні матчі. Взагалі хочу 12 їх ігор подивитися. Проаналізував вже ті матчі, що бачив, і можу сказати, що це хороша команда з чудовим тренером. Дуже грамотна тактично, функціонально чудово готова. Мені вони дуже сподобалися.