5 грудня 2021 12:22

"Я качнув цей човен". Скрипник - про невдалий перехід в "Дніпро-1"

Головний тренер луганської Зорі Віктор Скрипник в інтерв'ю програмі BurBuzz розповів про свій конфлікт з президентом клубу Євгеном Геллером через своє бажання перейти в Дніпро-1 в 2020 році.


- Президент Зорі Євген Геллер був ображений на вас, що Ви дали згоду перейти в Дніпро-1.


- Я не давав згоди. Я качнув човен і винен у цій ситуації. Звернувся до президента з цим питанням, але Геллер відповів, що у мене діючий контракт. Він не хотів, щоб я пішов. На цьому ми і зупинилися. Тоді я сказав, що буду чесно продовжувати відпрацьовувати і далі свій контракт.


- Чому тоді Геллер образився?


- Через моє бажання перейти в Дніпро-1. Це моя перша команда і батьківщина, можна так сказати. Тоді статус дніпровської команди був не вище, ніж Зорі. Президент сам був здивований, що я хочу перейти в команду, яка не грає в єврокубках. Просто я починав там, це моя перша любов.


- Під час всієї цієї ситуації з Дніпром-1, футболісти Зорі вийшли на Геллера і сказали, що гратимуть тільки під вашим керівництвом. Ви знаєте це?


- Я чув про це. Мені стало зрозуміло, що не можна підводити цих хлопців, які сподіватися на те, що я ще мінімум два роки буду з ними.


- Що Вас приміряло з президентом у підсумку?


- Почався робочий процес, підготовка до нового сезону. Все минуле стало забуватися. Ми дорослі люди, які поговорили, потиснули один одному руки, і дивимося вперед. Ми ж не істерички якісь, щоб тарілки бити і згадувати один одному минуле. Це нікому не потрібно і буде неправильно по відношенню до клубу і футболістів, які хочуть і мріють грати за Зорю, — сказав Скрипник.