4 грудня 2021 11:09

Форвард збірної України встановив кілька значних досягнень

У поєдинку 16-го туру національної першості Дніпро-1 на своєму полі розбив Ворсклу (5:1). Одним з героїв поєдинку став Артем Довбик, який зробив дубль і віддав асист. Міг форвард оформити і хет-трик, але не реалізував пенальті. У підсумку гравець збірної України став найкращим гравцем туру як за оцінками InStat, так і за версією УПЛ, пише zbirna.com.

Тепер в активі Довбика 24 голи у чемпіонатах України, причому половину з них він оформив в нинішньому сезоні. З 12-ма м'ячами в активі Артем очолює гонку бомбардирів. Шість точних ударів в УПЛ він оформив за Дніпро, інші - за Дніпро-1.

В активі нападника набралося вже чотири дубля в національній першості. Нижче ми згадаємо всі попередні результативні успіхи Довбика.

УПЛ-2016/17. Карпати - Дніпро - 2:2


У 2015-18 роках форвард належав Дніпру. У тому чемпіонаті він оформив шість м'ячів, два з яких - у ворота Карпат. Артем допоміг своїй команді здобути виїзну нічию, забивши два голи з меж штрафного майданчика.

УПЛ-2021/22. Ворскла - Карпати - 2:2


Після двох не дуже успішних сезонів у Данії Довбик повернувся в Україну, причому у те ж місто. Дублі у складі Дніпра-1 він почав клепати в нинішній кампанії. Так, вже у стартовому турі форвард врятував нічию для гостей, двічі зрівнюючи рахунок у Полтаві.

УПЛ-2021/22. Дніпро-1 - Олександрія - 3:1


Попередній дубль Артем оформив зовсім недавно, а саме в 15-му турі, коли дніпряни здобули вольову перемогу. Добвик двічі відзначився в першому таймі, реалізувавши пенальті і зробивши невелике соло після розрізаючого пасу.

Володимир СЕРЖАН