4 грудня 2021 09:05

Головний тренер "Бенфіки" розкритикував уболівальників після поразки від "Спортинга"

Головний тренер "Бенфіки" Жорже Жезуш розкритикував уболівальників після домашньої поразки від "Спортинга" у лісабонському дербі (1:3). Він не розуміє, чому люди вимагають від нього піти у відставку у середині сезону, хоча команда продовжує боротися за титули у всіх турнірах.


Після закінчення матчу вболівальники "Бенфіки" почали свистіти на адресу своєї ж команди та вимагали від Жезуса піти у відставку, розмахуючи білими хустками.


- Я не буду говорити, що це була найважливіша гра, що це був матч року для нас. Ми не маємо забувати, як "Бенфіка" розгромила "Барселону" 3:0, а також видала ряд класних матчів у Прімейрі, і всього лише на 4 очки ми відстаємо від лідерів. Я не хочу говорити про те, що реакція вболівальників була нормальною. "Бенфіка" рідко програє, а я взагалі програв "Спортингу" тільки два рази. І я хочу повторити, що це була просто одна з багатьох ігор, яка не підбиває підсумок сезону.


Суперник виграв у нас вдома, до цього ніхто не був готовий: ні вболівальники, ні команда. Ми повинні зрозуміти, як з цим боротися, тому що у середу у нас буде складний матч у Лізі чемпіонів. І ми хочемо, щоб вболівальники вірили у нас і підтримували команду. Ми не грали погано, але реалізація у нас була гірша, ніж у суперників. Я вже привітав "Спортинг". Програвати завжди неприємно, але потрібно думати про наступну гру, - передає слова Жезуша A Bola.