4 грудня 2021 15:51
31

"Верес" - "Динамо" 0:3. Кияни завдають "червоно-чорним" першої домашньої поразки в сезоні

"Верес" - "Динамо" 0:3


"Верес": 47. Когут - 4. Солдат, 33. Мірошник, 8. Гончаренко, 23. Нємчанінов, 29. Кучеров, 32. Петько, 11. Дахновський, 21. Панасенко, 17. Г. Пасіч, 7. Сергійчук
Запасні: 13. Кичак, 71. Шестаков, 14. Махнєв, 24. Гук, 77. Полюлях, 10. Тимофієнко, 97. Гечев, 88. Гегедош, 9. Шестаков


"Динамо": 1. Бущан - 94. Кендзьора, 25. Забарний, 34. Сирота, 16. Миколенко - 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 15. Циганков, 7. Вербич - 19. Гармаш

Запасні: 71. Бойко, 8. Шепелєв, 13. Шабанов, 14. Де Пена, 17. Лєднєв, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 24. Тимчик, 28. Кулач


"Верес" - "Динамо" ON-Line


Прев'ю


Сьогодні у Луцьку на стадіоні "Авангард" відбудеться передостанній цього року матч для "Динамо" в Прем'єр-лізі.


Кияни зустрінуться з "Вересом", який за підсумками першої половини сезону зарекомендував себе в ролі міцного середнячка першості. На даний момент рівненський клуб займає 8-у сходинку в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 22 очки.


Також команда Юрія Вірта залишається єдиною, яка ще не програвала в цьому сезоні на своєму полі – 4 перемоги і 3 нічиї.


Що стосується "Динамо", то кияни продовжують боротьбу з "Шахтарем" за першу сходинку в турнірній таблиці. Напередодні ввечері гірники розгромили "Львів" з рахунком 6:1, і тепер, щоб повернути собі перше місце за різницею м'ячів, "Динамо" потрібно обігравати "Верес" з перевагою в чотири голи.


Відзначимо, що в минулому турі "Динамо" не без проблем обіграло "Минай" 2:0, забивши другий і багато в чому вирішальний м'яч вже в компенсований час. "Верес" же поступився у виїзному матчі "Колосу" - 0:1.


Перед сьогоднішньою зустріччю у складі "Динамо" немає дискваліфікованих гравців, а якщо говорити про травмованих, то все так само продовжують перебувати в лазареті команди Денис Попов, Артем Бесєдін і Владислав Супряга.


Не полетіли до Луцька на матч Ерік Рамірес, Вітінью, Денис Антюх і Микита Бурда, зате повернулися в заявку Богдан Лєднєв, Олександр Тимчик і Владислав Кулач, які пропускали минулий поєдинок з "Минаєм".


Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан - Кендзера, Забарний, Сирота, Миколенко - Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, де Пена, Циганков - Шкурін


Арбітром сьогоднішнього матчу буде Катерина Монзуль, її асистенти - Світлана Грушко та Марина Стрілецька. Резервний арбітр - Анастасія Романюк.


Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться в 14:00 за київським часом, дивіться на телеканалі "Футбол 2". "Динамоманія" проведе для вас текстовий онлайн зустрічі.

Беня хорош, но и передача от Шапы прекрасная
Дави Беня колхозников!
Кожен матч істерика з такими грандами,як Минай та Верес.Чесно говорячи надоїло.Виходить Луческу нічого не приніс і гру Динамо не поставив.
Сховати
Salvador, Согласен. Пожалуй, пора возвращать Лесика и Картофельного Пепа.
Сховати
Челночный бег и тест Купера еще
TheDude,нет конечно,но мы не прогресируем.
Катька - заряжена "перемагати"!
конченные судьи, конечно, ДК нельзя подпускать бо забитым мячам ближе к кротам.
карманный чемп
Ждём ещё 5 голов
следующий перл от вацко - влетает прямой ногой в голеностоп - чистая желтая карточка)))
интересный комент от эксперда сабо - поле ровное, но немножко замерзшее))