3 грудня 2021 21:31
1

Олег ДУЛУБ: "Ті ж помилки, що були з "Динамо", повторилися і з "Шахтарем"..."

Головний тренер "Львова" Олег Дулуб на післяматчевій прес-конференції прокоментував поразку своєї команди в 17-му турі чемпіонату від "Шахтаря".


- У матчі з "Шахтарем" "Львів" провів два різних тайми. Що сталося з командою після перерви, на колектив так подіяв пенальті?

- Напевно, великою мірою це питання психології гравців, тому що в першому таймі ми забили і повинні були закінчувати першу половину матчу з рахунком 1:0. Але ті ж помилки, що були з "Динамо", повторилися і тут: отримали в роздягальню м'яч у відповідь. Думаю, це тисне більше на гравців психологічно, 1:1 і 1:0 - два різних рахунки. Та й потрібно розуміти, що "Шахтар" – це "Шахтар", і психологічна складова нікуди не дівається. У другому таймі були елементарні помилки на флангах, більшою мірою помилки на правому фланзі призвели до взяття воріт.


- 10-е місце в чемпіонаті - максимум команди або є більш амбітні цілі?

- Я не думаю, що це максимум. Якщо подивитися на очікувані окуляри, то ми повинні бути набагато вище в таблиці. Знову ми повертаємося до першого питання. Розрив між фактичним показником і очікуваними очками в два рази - це більше психологічна складова.


- Чи відповідає дійсності неофіційна інформація про те, що, крім турнірних питань, у вас є завдання фінішувати вище "Руху"?

- Я про таке завдання не чув.


Очікувані окуляри.... Тепер розумію навіщо вам редактор)))