3 грудня 2021 14:14

Олександр ГОРЯЇНОВ: "Верес" буде чинити опір, а "Львів" навіть заб'є"

У майбутньому турі вітчизняні гранди зароблять свої чергові перемоги, вважає Олександр Горяїнов, пише zbirna.com.


03.12.2021


Шахтар — Львів - 3:1


Не кажучи вже про клас команд, що зустрічаються, Шахтарю перемога потрібніша, оскільки кожна втрата очок загрожує йому на фініші дистанції. Львів може забити, але підсумок буде за гірниками.


04.12.2021


Верес — Динамо - 0:2


Схожа ситуація і у Динамо. Киянам важко буде у Луцьку, однак ситуація змушує чинного чемпіона бути надмотивованим, тому поставлю на фаворита…


Рух — Ворскла - 1:1


Ворскла мені подобалася до останньої їхньої гри. Тим не менш, полтавці ведуть боротьбу за третє місце. Втім, за Леоніда Кучука Рух, десь на шкоду грі, навчився домагатися результату. Не виключаю, що наставник щось придумає і на майбутній поєдинок…


Металіст 1925 Колос - 0:0


Упевнений, що харків'яни докладуть всіх зусиль, щоб перервати свою чотирьохматчеву програшну серію. Правда, Колос в останніх матчах зловив свою гру, тому в даній парі, думаю, все закінчиться нічиєю.


05.12.2021


Зоря Інгулець - 2:0


Інгульцю буде складно розраховувати на позитивний результат. Луганці індивідуально і командно перевершують свого опонента. І якщо не трапиться недооцінки, то Зоря впевнено переможе.


Олександрія Минай - 2:0


Напевно, Олександрія ще сподівається наздогнати втікачів і поборотися з ними за єврокубкові місця, тому в матчі з одним з аутсайдерів чемпіонату жоден інший результат, крім перемоги, господарям розглядати не можна.


Десна Маріуполь - 1:2


Азовці демонструють непоганий футбол, але щоразу їм щось заважає перемогти. Десна в цьому сезоні нестабільна. Ризикну поставити на мінімальну перемогу гостей.


06.12.2021


Дніпро-1 Чорноморець - 3:1


Молодь Чорноморця біжить, але при цьому багато пропускає. Пропускає і Дніпро-1, але команда Ігора Йовічевича набагато більше забиває і йде на третьому місці. Так що дніпряни, незважаючи на те, що матч відбудеться в Одесі, у цій зустрічі беззаперечні фаворити…