2 грудня 2021 22:28

"Якщо Рангник скаже йти розминатися, гравець відповість: "Не стану, я в МЮ буду довше тебе". Шерінгем про термін контракту німця

Колишній нападник "Манчестер Юнайтед" Тедді Шерінгем висловився про призначення Ральфа Рангника головним тренером команди до кінця сезону.

"Сама ідея замінити одного тимчасового тренера, Майкла Карріка, іншим здається мені абсурдною для такого клубу, як МЮ. При цьому нібито він може залишитися, якщо буде справлятися. Але, звичайно, в клубі знають, кого хочуть бачити наступним тренером.

Те, що відбувається здається мені дивним. Хочеться вірити, вони розуміють, чого хочуть, і просто чекають потрібну людину. Але коли розмова йде про те, що ти можеш залишитися, якщо впораєшся, це якесь половинчасте рішення.

Якщо ти футболіст, і клуб призначає тренера, який, як тобі відомо, пробуде тут лише півроку і якому ти не дуже сподобався в перші тижні його роботи, то ти просто починаєш валяти дурня на тренуваннях і думати, що це все одно не має значення, адже через шість місяців цієї людини тут не буде.

Якщо тренер скаже тобі йти розминатися, ти просто відповіси: "Ні, не збираюся, я в клубі пробуду довше тебе, друже", – сказав Шерінгем.