2 грудня 2021 12:09

"Верес" - "Динамо": бомбардирські розклади

У суботу, 4 грудня, київське «Динамо» проведе останній виїзний матч в УПЛ у 2021 році – проти рівненського «Вереса».


В очікуванні гри пропонуємо поглянути на найкращих снайперів в очних поєдинках серед нинішніх футболістів обох команд.


За останні роки «Верес» провів лише один сезон у Прем’єр-лізі – 20017/2018, за підсумками якого посів шосте місце. Після цього відбулася реорганізація рівненського клубу та ФК «Львів», у результаті якої «Верес» опустився до другої ліги, а його місце в УПЛ посіли львів’яни.


Таким чином, актуальна історія протистояння команди з Рівного з київським «Динамо» налічує п’ять поєдинків у чемпіонаті (один із них безгольовий). Тож список снайперів у складі обох команд в очних поєдинках поки не надто великий.


Найрезультативнішими бомбардирами «Динамо» в матчах із «Вересом» є Артем Бєсєдін, Денис Гармаш і Віктор Циганков, які мають у своєму активі по два забиті м’ячі. Ще по одному разу вражали ворота рівнян Олександр Тимчик і Денис Попов, а також гравці, що вже не виступають за «біло-синіх» – Жуніор Мораес і Дерліс Гонсалес.


Що стосується наших суперників, то в їхньому нинішньому складі немає жодного гравця, які б вражали ворота «Динамо» у футболці «Вереса». Однак Дмитро Нємчанінов відзначався у воротах киян у 2013 році, граючи за луцьку «Волинь», Михайло Сергійчук – в 2017 році у складі донецького «Олімпіка», а Роберт Гегедош – в поєдинку Кубка України 2018 року за «Минай».