1 грудня 2021 18:29

Йожеф САБО: "Шанси на перемогу в матчі Шотландія - Україна 50 на 50"

Відомий український тренер Йожеф Сабо в ексклюзивному інтерв'ю meta-ratings.com.ua оцінив суперника збірної України з плей-офф кваліфікації чемпіонату світу-2022, а саме національну команду Шотландії.


"Що думаю про те, що Україні попалася Шотландія в плей-офф кваліфікації чемпіонату світу? Краще не могло бути, тому що, напевно, нижче рівнем серед потенційних суперників нікого не було. Але давайте не будемо поспішати і рано радіти. Шотландія сьогодні непростий суперник. Грати в Шотландії непросто. Фанати там божевільні. Всі футболісти збірної Шотландії грають в чемпіонаті Англії. Це не просто так.


Шанси на перемогу в матчі Шотландія – Україна 50 на 50. Переможець пари Уельс - Австрія буде легше, ніж Шотландія. Але давайте поки що говорити про шотландців. Другу гру поки що відкладемо. З шотландцями грати в Глазго. Там будуть божевільні глядачі. І ще раз повторю, що Шотландія – це хороша команда.


Фартовий стадіон для збірної України, так як там обіграли на Євро шведів? Звичайно, фартовий (сміється). Збірній України з Андрієм Шевченком там підфартило. Нехай і знову підфартить.


Але питання в тому, чи підійдуть наші футболісти в хорошому тонусі. Зінченко, Малиновський і Яремчук повинні бути в хорошій формі. Також Ярмоленко, якщо він гратиме за "Вест Хем". А футболістам з чемпіонату України важко буде, так як матч з шотландцями буде в березні.


Ще є час до поєдинку. Багато часу пройде. Але будемо чекати цей матч і підтримувати збірну України".