1 грудня 2021 17:22

Леонід БУРЯК: "Шотландія зараз - це така елітна британська команда"

Відомий український тренер і футболіст Леонід Буряк в ексклюзивному інтерв'ю meta-ratings.com.ua оцінив суперника збірної України з плей-офф кваліфікації чемпіонату світу-2022, а саме національну команду Шотландії.


"Шотландія свого часу непросту збірну СРСР обігравала. Грати в Шотландії дуже і дуже складно. Ще рік-два тому про збірну Шотландії ніхто не говорив. А зараз нове покоління досить переконливо грає. Зараз це така елітна британська команда. Специфічна тактика у шотландців. Звичайно, грати в Шотландії дуже складно.


У разі перемоги над Шотландією другий матч ми також зіграємо на виїзді. Виходячи з того, як австрійці з нами зіграли на євро і як вони пройшли відбірковий цикл до мундіалю, можна сказати, що у Австрії хороша команда. Я думаю, австрійці можуть обіграти Уельс. І в такому випадку ми можемо ще раз перетнутися з Австрією. Але потрібно готуватися до матчу з шотландцями. Потрібно потихеньку готуватися до гри з Шотландією.


Італія та Португалія можуть зійтися в матчі плей-офф за вихід на чемпіонат світу? Шкода, що Італія вдруге поспіль може не потрапити на чемпіонат світу. Звичайно, це дві хороші, унікальні команди з хорошими виконавцями. Шкода, що жереб так розпорядився. Але такий футбол зараз. Лігу чемпіонів може виграти команда, яка ніколи чемпіоном своєї країни не ставала. Це ті парадокси, які є в сучасному футболі".