1 грудня 2021 10:53

Йожеф САБО: "Було б справедливо вручити "Золотий м'яч" Мессі та Левандовськи"

Відомий український тренер Йожеф Сабо в ексклюзивному інтерв'ю meta-ratings.com.ua висловився про те, що Ліонель Мессі став володарем "Золотого м'яча".


"Чи справедливо Мессі отримав "Золотий м'яч"? Двояка думка. Мессі виграв Копа Америка. Це дуже багато значить. Левандовськи хороший гравець, він забивний. Поляк на полі працює безпосередньо у центральній зоні. І, коли м'яч туди потрапляє, він забиває. Також він забиває після подачі з флангу. Так вирішило голосування. Мессі - це все-таки багатосторонній гравець, який робить результат.


Чи варто було вручити два "Золотих м'ячі"? Я думав, що так у підсумку і зроблять. Це було б справедливо. Важко було дивитися на Левандовськи. Але що робити? Премію вже вручили.


Чи може Левандовськи у майбутньому все-таки отримати "Золотий м'яч"? Я думаю, що якщо Левандовсбки у наступному році буде забивати так, як він зараз забиває, а "Баварія" вийде у фінал Ліги чемпіонів, тоді обов'язково наступний "Золотий м'яч" дадуть польському форварду.


А Мессі у цьому році дали "Золотий м'яч", тому що він дуже багато зробив для збірної Аргентини на переможному Копа Америка. Він там дуже здорово зіграв. А по Мессі додам ще, що він до переходу в ПСЖ весь час грав за "Барселону". 3-4 роки тому Ліонель говорив, що він нікуди з "Барселони" не піде. Чи сумує Мессі по "Барсі"? Звичайно. Він виріс у "Барселоні". Не знаю, чому так вчинило керівництво. Це все гроші, політика", - сказав Сабо.


Фото - сайт телеканалів "Футбол 1/2/3"