1 грудня 2021 00:06

Віктор СКРИПНИК: "Ми отримали лящів від "Роми"

Головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник прокоментував перемогу над "Олександрією" (1:0) в 16-му турі УПЛ. Слова коуча передає кореспондентка Tribuna.com Катерина Бондаренко.


- Коли виграєш - гарний настрій. Ми в таку турбулентність потрапили. Програли після паузи одну гру, яка була така болюча. Потім такий виїзд з "Ромою". Отримали лящів. Але наступна гра - це можливість проявити себе, знову повернутися на той рівень, який ми можемо показувати.


З урахуванням погоди на перший план виходила боротьба і виграш м'яча. В основному, команди грали довгими передачами, але ми не знітилися. Нам пощастило, що ми перші забили гол. Гол завжди відкриває гру, і тоді треба чекати реакцію суперника. І ось вона і була. Але ми витримали і зіграли на нуль, чому раді.


Нам ще дуже багато треба покращувати. Хоча для турнірної таблиці, щоб ми не відставали від тих місць, які хочемо займати, ця перемога була дуже важлива.


- Як Ви вже згадали – останні два матчі "Зорі" були невдалими. Поразка від "Львова" і виліт з ЛК після матчу з "Ромою". Цей матч можна назвати реабілітацією команди перед уболівальниками, а також хлопців перед самими собою?


- Те невдоволення, яке залишається після програних матчів - присутнє. Наступна гра - можливість себе проявити, показати ті якості, які дозволяють вигравати. Вчора ми налаштовувалися на боротьбу. На те, що команда суперників грає в такий швидкісний футбол. Хороші і швидкі хлопці по флангах грають. Так що треба було боротися, бігти, робити ту неприємну роботу, яка в таких іграх відбувається завжди. Ми раді, що у нас вийшло. Забий "Олександрія" перша, нам було б складніше. А так ми вийшли вперед і грали за рахунком. У нас був хороший шанс другий забити у другому таймі. Але цим результатом ми теж задоволені, - сказав Скрипник.