30 листопада 2021 13:34
1

Ігор БЄЛАНОВ: "Мессі - суперфутболіст, але Левандовськi обікрали"

Володар "Золотого м'яча" 1986 року Ігор Бєланов в інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився думкою про тому, що цю нагороду в нинішньому році вручили аргентинцеві Ліонелю Мессі.


"Я в шоці! Роберта Левандовського просто обікрали!


На мій погляд, це несправедливо і неправильно. Говорив з цього приводу і зі своїм колишнім одноклубником і володарем "Золотого м'яча" Олегом Блохіним, який точно такої ж думки. Дивна якась ситуація. Я такого, зізнатися, не очікував і тому дуже засмутився. Так, спору нема: Ліонель Мессі - зірка світової величини, суперфутболіст. Нітрохи не применшуючи гідності аргентинського самородка, я все ж вважаю, що саме поляк мав отримати "Золотий м'яч" як найкращий футболіст 2021 року. Мені дуже шкода було хлопця, коли я побачив його під час телетрансляції з Парижа.


Мабуть, щось відбувається в цьому світі, що не пояснюється. І як визначають кращого, я не можу зрозуміти. Левандовскі минулого року цілком заслужений "Золотий м'яч" не дали, хоча форвард «Баварії» цілеспрямовано йшов до цього. Нинішня ситуація точнісінько нагадує 2012 рік, коли в такому ж становищі опинився іспанець Андрес Іньєста. Він тоді відзначався яскравою грою в "Барселоні", а зі збірною Іспанії став чемпіоном Європи".
Стопудово!