29 листопада 2021 21:19

Роналду звинуватив у брехні главу видання, яке вручає "Золотий м'яч"

Нападник "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду в своєму Instagram пояснив, чому не буде присутній на церемонії вручення "Золотого м'яча".

Сьогоднішній результат пояснює заяву Паскаля Ферре [головного редактора видання France Football] минулого тижня, коли він сказав, що я зізнався йому, що моя єдина мета — завершити кар'єру з більшою кількістю золотих м'ячів, ніж у Ліонеля Мессі.

Паскаль Ферре збрехав, він використовував моє ім'я, щоб просувати себе і просувати видання, в якому він працює. Неприпустимо, щоб людина, відповідальна за вручення такої престижної нагороди, могла брехати таким чином, проявляючи повну неповагу до того, хто завжди поважав France Football і "Золотий м'яч". І сьогодні він знову збрехав, виправдовуючи мою відсутність нібито карантином, у якого немає причин для існування.

Я завжди хочу привітати тих, хто перемагає завдяки спортивній майстерності та чесній грі, якими я керувався з самого початку, і роблю це, тому що я ніколи не проти кого-небудь. Я завжди перемагаю для себе і для клубів, які уявляю, я перемагаю для себе і для тих, хто мене любить.

Найбільша мета в моїй кар'єр і- виграти національні та міжнародні титули для клубів, які я представляю, і для національної збірної моєї країни. Найбільша мета в моїй кар'єрі - бути хорошим прикладом для всіх, хто хоче стати професійним футболістом. Найбільша мета в моїй кар'єрі-залишити своє ім'я золотими літерами в історії світового футболу.

На закінчення скажу, що моя увага вже зосереджена на наступній грі "Манчестер Юнайтед" і на всьому, чого разом з моїми товаришами по команді і нашими вболівальниками ми ще можемо домогтися в цьому сезоні.