29 листопада 2021 18:29

Джерело: Вакула і Есеола покинуть "Ворсклу"

Як стало відомо Footboom, вінгер Владислав Вакула взимку може змінити клуб. У полтавській "Ворсклі", куди гравець перейшов на правах 1,5-річної оренди, 22-річному футболісту закріпитися не вдалося - вже більше 5 матчів він не потрапляє в заявку, виступаючи в основному за дублюючий склад.


Полтавці взимку можуть розірвати орендну угоду "гірниками", після чого Вакула повернеться в стан донецького клубу і займеться пошуками нової команди. У поточному сезоні Владислав взяв участь у восьми поєдинках "зелено-білих" у всіх турнірах, результативними діями не відрізнявся.


Також очікується, що в зимове трансферне вікно команду покине і Адерінсола Есеола, який практично не грав у Полтаві з перших днів свого перебування.

Як стало відомо Footboom, вінгер Владислав Вакула взимку може змінити клуб. У Полтавській "Ворсклі", куди гравець перейшов на правах 1,5-річної оренди, 22-річному футболісту закріпитися не вдалося - вже більше 5 матчів він не потрапляє в заявку, виступаючи в основному за дублюючий склад. За нашою інформацією, полтавці взимку можуть розірвати ОРЕНДНЕ угода з "гірниками", після чого Вакула повернеться в стан Донецького клубу і займеться пошуками нової команди. У поточному сезоні Владислав взяв участь у восьми поєдинках "зелено-білих" у всіх турнірах, результативними діями не відрізнявся. Також очікується, що в зимове трансферне вікно команду покине і Адеринсола Есеола, який практично не грав у Полтаві з перших днів свого перебування. Джерело: https://www.footboom.com/ukrainian/high/1637586451...