29 листопада 2021 15:13
2

Борячук про розставання з Владою Седан, яка пішла до Зінченка: "Це було за моєю спиною і не по-чоловічому. Як після такого дружити?"

Форвард "Руху" Андрій Борячук розповів про свої переживання після розставання з Владою Седан, яка пішла від нього до Олександра Зінченка.


- Це вже пройдений етап. Ми зустрічалися три роки. Якесь спустошення було. Так трапляється, коли люди якийсь час мають довгі відносини. З будь-якого боку. Але я ж не перестав грати у футбол. Займався своєю справою. Ще й голи забивав, коли розлучився (сміється).


Так вийшло, що ми розлучилися, і я поїхав до Туреччини. Там трохи не вийшло, але я не думаю, що це було пов'язано з розставанням. А так, ситуація неприємна. Хто знав, що так вийде. Ніякої образи у мене немає. Чи спілкуюся я з Зінченком? З того моменту перестали спілкуватися. А як ми можемо спілкуватися? Де логіка, коли так за моєю спиною вчинили? Це було не по-чоловічому і не по-пацанськи. Фраза в Instagram "Пригрів гадюку на грудях"? Я просто був у такій футболці. Просто так збіглося. Тоді вже минуло місяці три або чотири.


Що б зараз сказав би Зінченко при зустрічі? Нічого. Не знаю, потиснув би йому руку. У них своє життя, у мене своє. Ми різні люди. Колись були близькими друзями, але як після такого дружити? Образливий не сам факт події, а то що це сталося за моєю спиною. Якби ми якось поговорили... А так вийшло, що я просто їх "спалив".

Не по-чоловічому з боку Седан!?)))
Чи може Зіна клявся в коханні Бурячуку!?)))
Бывает, сам виноват, не удержал и баба его, что за спиной интриги плела. Зина не виноват.