28 листопада 2021 16:40

Подальша доля Кравченка в "Чорноморці" поки не ясна

Один з ветеранів Прем'єр-ліги півзахисник Сергій Кравченко в період літнього міжсезоння був одним з тих, в чиїх послугах потребував головний тренер одеського "Чорноморця" Юрій Мороз.


Однак в ході осінньої частини нинішнього чемпіонату 38-річний футболіст був задіяний наставником чорно-синіх не в повній мірі. У п'яти матчах Кравченко виходив на поле в стартовому складі і ще в шести – на заміну. При цьому в останніх шести турах досвідчений гравець незмінно опинявся в числі запасних.


Після матчу з Десною в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua Юрій Мороз розповів про причини низької затребуваності екс-гравця збірної України.


«На сьогоднішній момент і Бека Вачіберадзе, і Микола Михайленко, і Євген Смирний трохи краще виглядають. Швидше, помобiльнiше. Хоча Сергій завжди в обоймі. Він працює, паше в тренувальному процесі. Але, на жаль, вік бере своє і швидкісних якостей у нього сьогодні вже не так багато. Ми йому даємо 45, 30, 20 хвилин ігрового часу. Кравченко їх завжди отримує. У матчі з "Десною" він вийшов на заміну, щоб організувати в середині поля більше гру на атаку, ніж на оборону. Щоб він допоміг своїм досвідом партнерам Авагімяну, Тлумаку, Смирному і Цитаїшвiлi. Сергій організував їх більше діяти через фланги, знайти пас в глибину. У нього в грі з чернігівцями ці моменти були, і ми намагаємося його використовувати для того, щоб він максимально приносив користь.


Чи розраховую на нього навесні?


Зараз на це питання однозначної відповіді я дати не можу. Давайте дочекаємося закінчення осіннього відрізка, а там час покаже».