28 листопада 2021 13:29

Олег ШЕЛАЄВ: "Шотландія - ідеальний варіант для збірної України"

У півфіналі стикових матчів відбіркового циклу чемпіонату світу національна збірна України зіграє в гостях з шотландцями.


Екс-гравець збірної України Олег Шелаєв в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua оцінив шанси підопічних Олександра Петракова в битві в Глазго.


"Раніше шляхи збірних України і Шотландії перетиналися двічі і в цих матчах мені пощастило брати участь. У відборі на чемпіонат Європи ми в 2007 році в Києві перемогли 2:0, а в Глазго поступилися 1:3.


Я вважаю, що нам пощастило з жеребом. З інших "сіяних" - Італія, Португалія та Швеція, на мій погляд, сильніші за українську збірну.


Втім, зараз ще рано комусь віддавати перевагу, адже багато залежатиме від того, в якій спортивній формі підійдуть суперники до поєдинку, чи зможуть задіяти оптимальні склади.


Все ж, я вважаю, що у наших хлопців більше майстерності і дуже важливо, чи зуміють вони знайти вагомі контраргументи проти довгих передач господарів, жорстких єдиноборств, домашніх заготовок при розіграші стандартних положень".


Нагадаємо, що поєдинок Шотландія - Україна пройде 24 березня 2022 року в Глазго.


Збірна, яка візьме гору зустрінеться у фіналі з переможцем пари Уельс - Австрія.


Фото: Footboom