27 листопада 2021 16:18
1

Мірча ЛУЧЕСКУ: З "Минаєм" нам пощастило. Результат міг бути іншим"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу над "Минаем"


- Так зазвичай відбувається після Ліги чемпіонів. Розслаблено грали в першому таймі. Могли забити 3-4 голи, але не реалізували моменти. Знали, що у другому таймі команда суперника діятиме агресивніше. Нам пощастило. Міг бути й інший результат. "Минай" вигравав єдиноборства, був агресивніше і наполегливіше. Ми програвали єдиноборства. Результат хороший, ми взяли три очки.


Добре, що буде тиждень на підготовку. У хлопців майже не було пауз. Відпочинемо і добре підготуємося до наступних матчів. Я попереджав хлопців а в перерві. Видно, вони непоняли. Вони почали поступатися в боротьбі і запанікували. Важливо, що взяли очки і йдемо далі. Вихід Селезньова? Він вийшов дуже добре. Робив ривки, пресингував. Він дав імпульс "Минаю". Він провокував суперників, симулював, падав чіплявся. Це професійний футболіст. Чи поб'є він рекорд по голах? Сподіваюся, що так.

Второй тайм просто жах. У Миная не одного удара в створ, но, при этом 3 убойных момента, при счёте 0-1. Тут с Луческу не поспориш. Минай во втором тайме на гол точно наиграл.