27 листопада 2021 09:10

Остап Маркевич - про незарахований гол зі "Львовом": "У нас є новий куратор суддівства - нехай подивиться"

Азовці у 16-му турі чемпіонату поступилися "Львову" - 0:1. Після гри головний тренер маріупольців Остап Маркевич так прокоментував минулий матч:


- Ми сьогодні продемонстрували непоганий футбол. Як і в попередніх іграх. Але я не знаю... Один момент біля наших воріт, і відразу гол. Хочу віддати належне супернику. "Львів" - це дуже організована команда з поставленою грою в обороні. Для того, щоб розкрити їхню оборону, потрібно було докласти і майстерність, і зусилля. У якихось моментах нам вдавалося розкривати оборону, але м'яч у ворота не залетів.

- Ваша думка з приводу незарахованого гола Мампассі.


- Яка думка... Тут тільки вирази не зовсім коректні. Що тут скажеш?.. У нас є новий куратор суддівства - нехай подивиться. Можливо, час робити висновки і щось міняти. Може, з цієї причини наші клуби нічого не можуть показати на європейській арені. У нас і так молода команда, а над нею так знущаються. Що тут можна сказати? Вірю, що новий куратор розбереться і наведе порядок.

- Згодні, що становище "Маріуполя" критичне?

- Потрібно боротися до кінця. Не тільки у футболі, а й у житті. Попереду ще практично все друге коло. Так, ситуація виглядає не дуже добре. Але при правильному підході ми можемо все виправити. Таких прикладів у футболі вистачає.

Тренерська робота оцінюється за трьома критеріями. По-перше, це якість гри.. Другий критерій - це прогрес футболістів. І третій - це результат. У нас два критерії є, немає тільки результату. Якщо я побачу, що у мене немає контакту з командою, що у хлопців не горять очі, і вони не сприймають мої ідеї – то я потисну їм руки і піду.


Фото - ФК "Маріуполь"