26 листопада 2021 23:40

Компанія з виробництва кетчупу неординарним способом звернулася до Конте

Антоніо Конте кілька тижнів тому очолив Тоттенхем. Після свого приходу в лондонський клуб фахівець заборонив футболістам вживати кетчуп.


На думку італійця, даний соус згубно впливає на здоров'я гравців.


Австрійська компанія з виробництва кетчупу Curtice Brothers вирішила звернутися до Конте, щоб той повернув соус в меню гравців. Представники компанії відправили цілий ящик кетчупу в клуб, а також неординарним спосіб звернулися до фахівця. Було складено лист до Конте, який опублікували в лондонській газеті.


"Ми вітаємо ваше рішення. Харчування важливо, але не менш важлива і радість. Ви знаєте, що теж з Італії? Наші помідори, Антоніо. Не всі кетчупи однакові, так що не списуйте всі кетчупи.


Ми використовуємо тільки органічні продукти. Наші помідори настільки солодкі, що не додаємо цукру. Ми знаємо, що Вас потрібно переконати. З цієї причини ми відправили вам 15 банок кетчупу. Самий натуральний соус відправився до вас. Для вас і всієї команди.


Харчування має вирішальне значення, як ти сказав. Але і радість теж. Всього найкращого в твоїх пригодах з Тоттенхемом", - свідчить лист.


Варто відзначити, що Конте навряд чи стане міняти своє рішення, адже він у всіх своїх минулих клубах вводив заборону на кетчуп.


Нагадаємо, в наступному матчі "шпори" зіграють з Бернлі в рамках чемпіонату Англії. Поєдинок відбудеться в неділю, 28 листопада.