26 листопада 2021 20:18

Микола ПАВЛОВ: "Шкода тільки, що Україна зіграє з Шотландією на виїзді"

Заслужений тренер України, президент Всеукраїнського об'єднання тренерів Микола Павлов в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився своїми враженнями від результатів жеребкування плей-офф відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року, за підсумками якого збірна України в першому стику зустрінеться з командою Шотландії.


"На мій погляд, нашій збірній дістався прийнятний суперник в плей-офф-збірна Шотландії. Та й потім, у разі успішного проходу британців, потім теж можна змагатися з Уельсом або Австрією.


Шотландія прохідний опонент, але дуже шкода, що ми зіграємо на виїзді. Все-таки там у британців буде божевільна підтримка. На наших хлопців буде показуватися великий тиск, буде силовий футбол, в якому треба буде максимально проявити свої бійцівські якості.


Звичайно, добре, що не зіграємо з Італією або Португалією. Це топ-збірні, з якими нам було б складно.


Вважаю, що Олександр Петраков гідно підготує збірну і команда проб'ється на мундіаль. Для деяких наших футболістів, таких як Андрій Ярмоленко, наприклад, це фактично лебедина пісня, останній шанс зіграти на чемпіонаті світу. Тому вірю, що їхня мрія втілиться в життя".


Матч плей-офф відбору на ЧС-2022 Шотландія - Україна пройде 24 березня.