26 листопада 2021 17:13

Олександр БАБИЧ: "Сухими динамівці з Ужгорода не поїдуть"

На майбутній 16-й тур Прем'єр-Ліги свій прогноз zbirna.com дав екс-захисник Металіста і колишній тренер Маріуполя Олександр БАБИЧ.


26.11.2021


Маріуполь - Львів - 1:1


Враховуючи турнірну таблицю, очки просто необхідні обом суперникам. Львів зараз налагодив гру в захисті, тому Маріуполю непросто буде розкрити оборону гостей. І все ж, думаю, що кожен з опонентів заб'є по м'ячу.


27.11.2021


Минай - Динамо - 1:3


Минаю буде вкрай складно щось протиставити Динамо. Клас суперників непорівнянний, тому кияни виграють без проблем, хоча господарі, можливо, заб'ють.


Чорноморець - Десна - 2:2


По класу Десна перевершує свого суперника, проте Чорноморець може взяти своїм юнацьким азартом. Припустимо, що в цій зустрічі буде зафіксована результативна нічия.


Дніпро-1 - Ворскла - 2:1


Центральний матч туру. Боротьба в цьому протистоянні буде ще та. Команди, приблизно, однакового рівня, але я віддам мінімальну перевагу дніпрянам тільки тому, що вони зіграють на своєму полі.


28.11.2021


Інгулець - Шахтар - 0:2


З фаворитом у цьому матчі все ясно. Інгулець зараз перебуває під пресом, оскільки команда не може виграти вже вісім матчів поспіль. У свою чергу, Шахтар буде сповнений бажання реабілітуватися за поразку в Лізі чемпіонів.


Рух - Металіст 1925 - 1:1


Стратегічно у Львові харків'ян влаштує нічия, а враховуючи, як мало моментів створює Рух, припущу, що ця зустріч завершиться внічию. Правда, по голу суперники все-таки заб'ють.


Колос - Верес - 2:1


Якщо брати по результату, то Колос потроху прихід в себе після невдалого періоду. Думаю, у господарів є всі передумови, щоб в майбутній грі розраховувати на максимальний результат.


29.11.2021


Олександрія - Зоря - 0:2


Незважаючи на те, що Олександрія незручний суперник для Зорі, луганчани, як мені здається, повинні бути більш мотивовані, їм не можна відпускати конкурентів у боротьбі за третє місце, тому, віддам перевагу команді Віктора Скрипника.