26 листопада 2021 13:00

Преса Італії: "Зоря" - більш ніж скромний суперник"

Луганська Зоря у матчі 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів розгромно поступилася Ромі (0:4). Італійські ЗМІ дуже задоволені грою підопічних Жозе Моурінью й особливо виділяють Дзаньоло і Абрахама, пише zbirna.com.

"Рома вдруге розбила Зорю: Дзаньоло підносить, Абрахам робить дубль", – описала подію Gazzetta dello Sport.

"Зрозуміла, справедлива, заслужена перемога Роми. І можливо навіть з меншим рахунком, ніж могло б бути з урахуванням незабитого пенальті Верету. Навіть незважаючи на дубль Абрахама, душа нашої команди була сьогодні в іншому гравцеві. Його звуть Ніколо Дзаньоло. Саме другий наш нападник просто розірвав оборону Зорі, забив м'яч і віддав англійцю гольову передачу. Він просто випромінював енергію та бажання відзначитися після двох матчів у запасі", – хвалить гравця газета.

"Рома - Зоря - 4:0: шоу Дзаньоло!",- також відзначає роль форварда у перемозі римлян Corriere dello Sport.

"Жозе Моурінью представляючи цей матч, як свого роду фінал, дещо перебільшив. Його хлопці показали практично ідеальну гру, весь час домінували і без проблем перемогли. Звичайно, Зоря більш ніж скромний суперник, але пам'ять про жорстоке фіаско у матчі з Буде-Глімтом (1:6 - прим.) ще була свіжа у пам'яті.

Дзаньоло, який зіграв в атаці з Абрахамом, блиснув голом і результативною передачею. Перлина "джало-россі" після двох матчів у запасі змусив стадіон захоплено гудіти поки не пішов на 69-й хвилині під бурхливі оплески 35 тисяч уболівальників на Стадіо Олімпіко", – пише видання.

"Рома: шоу з покером! Розписалися Дзаньоло й Абрахам", - констатує Sportal.

"Рома у 5-му турі Ліги конференцій з явною перевагою розбила Зорю. "Джало-россі" вже забезпечили собі вихід з групи, а питання про перше місце вирішиться в останньому турі. Вище всяких похвал зіграв Абрахам, якому у другому таймі надали занадто багато свободи. англієць оформив дубль, причому другий його гол ударом бісіклетою був просто чудовий", – справедливо вважає медіаресурс.

"Рома - Зоря - 4:0: Моу утримує друге місце", – підкреслює Sport Mediaset.

"Місія Роми у групі Ліги конференцій виконана. Чотири голи, три очки та безліч хороших новин. Моуріньо поставив хрест на виступах Зорі у єврокубках відмінним результатом і чудовою грою. Техніка, фізика і характер. Найкращим гравцем матчу, безумовно, є Дзаньоло, але переконливо виглядала вся команда. На тлі явно гіршого суперника "джало-россі» не залишили місця для сумнівів, хто переможець", – підсумовує Sport Mediaset.