25 листопада 2021 09:24

Екс-гравець "Ліверпуля" назвав Мессі, Мбаппе і Неймара пасажирами у складі ПСЖ

Колишній захисник "Ліверпуля" Джеймі Каррагер розкритикував лідерів "ПСЖ" за підсумками матчу проти "Манчестер Сіті" в 5-му турі Ліги чемпіонів. Парижани програли у зустрічі з рахунком 1:2.


- Я просто не вірю, що тепер команди можуть возити кого-небудь. Візьмемо чотири команди, одна з яких, як я думаю, виграє Лігу чемпіонів — "Ман Сіті", "Ліверпуль", "Челсі" або "Баварія", — у них немає жодного пасажира.


Я засмучуюсь, спостерігаючи за "ПСЖ", особливо з Мбаппе більше, ніж з ким-небудь іншим. Я майже можу зрозуміти Мессі до певної міри, йому 34 роки, він повинен берегти себе на певні моменти. Але Мбаппе 22 роки, він повинен працювати і працювати, допомагаючи своїм товаришам по команді проти кращої команди "Ман Сіті". Ця штука з прогулянками по полю не для мене. Я просто не можу змиритися, мені все одно, наскільки вони хороші, але вони не працюють на команду. Часи перевезення пасажирів давно минули. У "ПСЖ" три пасажири (плюс Неймар), у команди немає шансів виграти Лігу чемпіонів.


Я це говорив і про Кріштіану Роналду, але, принаймні, він забиває голи. Роналду - пасажир без м'яча, його голи компенсують це. Якщо ви не забиваєте, то ви пасажири, і при такому рівні футболу у вас не буде шансів, — наводить слова Каррагера Metro.


"Манчестер Сіті" достроково завоював перше місце в квартеті, "ПСЖ" фінішує на другій сходинці — обидва клуби вийшли в плей-офф турніру.