25 листопада 2021 09:16
1

Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "Буде конкурентний чемпіонат - будуть розвиватися "Динамо" і "Шахтар". Чекаємо, що піднімуться "Металіст" і "Кривбас"

Колишній захисник "Динамо" і "Шахтаря" Володимир Єзерський прокоментував Tribuna.com виступ київського та донецького клубів у Лізі чемпіонів.


- "Шахтар" і "Динамо" показали непогані матчі – це факт. Давайте дивитися реально. Рівень чемпіонату України не той, що був хоча б кілька років тому. Рівень суперників не той. Ми збільшили число учасників УПЛ, в останні два роки зайшли команди, які ще сируваті для цього турніру. Потрібно деякий час. Ми бачимо, які бюджети клубів, які вливання, які гравці. Звичайно, нам важко конкурувати в ЛЧ.


Буде конкурентний чемпіонат, буде більше середніх хороших команд, тоді будуть розвиватися і наші гранди. Чекаємо, що піднімуться "Металіст" і "Кривбас", які декларували, що відразу будуть ставити завдання потрапити в ЛЄ і ЛЧ.


А зараз для "Динамо" і "Шахтаря" багато прохідних матчів в УПЛ. Коли були дві шістки, графік був більш насиченим, "Динамо" і "Шахтар" частіше грали між собою і проти таких команд як "Зоря", "Ворскла", "Олександрія". Це покращувало рівень, - сказав Єзерський.


Фото - УАФ

Кривбас, то мильна бульбашка на короткий час, примха Зелі