24 листопада 2021 14:11

Роберто ДЕ ДЗЕРБІ: "Матч з" Рухом " -мій 300-й в якості тренера. Здалося, що буде правильно відсвяткувати це червоною карткою"

Головний тренер "Шахтаря" Роберто Де Дзербі поділився очікуваннями від матчу з "Інтером" і прокоментував своє видалення У грі з "Рухом " (2:0) в УПЛ.


"Нічого особливого в матчі з "Рухом" не сталося. За 5 сезонів в якості тренера Серії А мене жодного разу не видаляли з поля. Матч з "Рухом" став для мене 300-м в якості тренера, і тому мені здалося, що правильно буде відсвяткувати цю подію саме так. Так, саме червоною карткою.


В УПЛ ми повинні перемагати в кожному матчі. Наприклад, нічия з "Минаєм" створює нам багато проблем. У чемпіонаті для нас немає нічого нового. У Лізі чемпіонів - також. Єдине - рівень суперника дуже високий. "Інтер" - дуже потужна команда.


Чи будемо ми змінювати свій стиль? Думаю, відповідь Ви знаєте. Стиль - це манера, в якій ми хочемо грати. Це правила, за якими я хочу, щоб працювали мої футболісти. Ще працюючи в Італії я бачив, як грає "Шахтар". Ще тоді зазначив, що є багато футболістів, які грають сміливо. Мої команди грали завжди. Стиль - це те, що не можна різко поміняти. Це те, яким я бачу футбол, тому продовжуємо нашу філософію", - сказав Де Дзербі.