23 листопада 2021 15:08

Генріх Мхітарян відмовив у трансфері двом російським клубам

Власник "Краснодара" Сергій Галицький зв'язувався з півзахисником "Роми" Генріхом Мхітаряном, повідомляє кореспондент "Матч ТВ".


Хавбек "джалороссі" може піти безкоштовно цієї зими через знову виник конфлікт з головним тренером римського клубу Жозе Моурінью.


Між футболістом і клубом в контракті є домовленість, згідно з якою Мхітарян може піти без компенсації, про це стало відомо "Матч ТВ" від італійських джерел і з оточення самого футболіста.


Вірменський хавбек в розмові з Галицьким ввічливо відмовив, він має намір залишитися в Європі за сімейними обставинами: у Мхітаряна росте маленька дитина, вся сім'я не хоче далеко переїжджати.


З інших джерел "Матч ТВ" стало відомо, що "Зеніт" також був зацікавлений у придбанні Мхітаряна, але отримав відмову. Московський "Спартак" не розглядає кандидатуру гравця в зимове трансферне вікно.


У поточному сезоні 32-річний Мхітарян провів 16 матчів, забив 2 голи і зробив 4 результативні передачі. Його контракт з римлянами закінчується в червні 2022 року, а трансферна вартість оцінюється в 15 мільйонів євро.