23 листопада 2021 09:55

Сергій КРАВЧЕНКО: "Жодна команда Прем'єр-ліги не змогла б протестувати "Динамо" перед "Баварією"

Один зі старожилів української Прем'єр-Ліги, півзахисник одеського "Чорноморця" Сергій Кравченко в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів про нещодавній поєдинок його команди з київським "Динамо", а також про майбутній матч Ліги чемпіонів між динамівцями та німецьким клубом.


"Рахунок матчу говорить сам за себе. Він непристойний і разом з тим болючий. Не хотілося б програвати з таким рахунком. Зрозуміло, нам неприємно, але нічого не поробиш. Ясно, що нинішнє "Динамо" на голову сильніше за "Чорноморця". І я не думаю, що від ситуації, пов'язаної з тим, дозволили б орендованим у столичного клубу футболістам грати проти "Динамо" або не дозволили, що-небудь змінилося б. Те ж саме стосується і відсутніх через травми гравців. Який би склад у нас не був, нічого особливо не змінилося б. Взяти очки в грі з "Динамо", яке є хорошою командою, реально складно. Вона сильніша за "Чорноморця" і фізично, і технічно. У всьому.


Думаю, в УПЛ нині жодна команда не змогла б протестувати "Динамо" належним чином і підготувати до гри з "Баварією". Навіть "Шахтар". Якщо ми говоримо про "Баварію", то на сьогоднішній день вона входить до трійки кращих команд світу. А може і сучасності. Поряд з англійськими "Ліверпулем" і "Манчестер Сіті". Ці команди я назвав би футбольними монстрами, справжніми машинами. Машинами по пресингу, по інтенсивності. Кожна з них володіє висококласними футболістами, імена яких нині в усьому світі на слуху".


Матч п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо" - "Баварія" відбудеться сьогодні, 23 листопада, і розпочнеться о 19:45.