22 листопада 2021 10:13

Андрій ШЕВЧЕНКО: "Моурінью сказав, що був гідний матч"

У дебютному поєдинку на посту «Дженоа» Андрій Шевченко зазнав поразки від «Роми» Жозе Моурінью. Для того, щоб здобути нічию генуезцям, не вистачило буквально десять хвилин: на 82-й хвилині гості вийшли вперед, а вже в компенсований час забили ще один м'яч.


Після гри Андрій Шевченко відповів на запитання українського журналіста.


«Вважаю, що насамперед команда виявила характер. У таких складних умовах, у яких ми опинилися, коли немає багатьох провідних гравців. Сьогодні хлопці справді віддалися на футбольному полі – непогано пересувалися, закривали зони. Нам не вистачило сил останні десять хвилин, і ми пропустили м'яч. Наприкінці намагалися відігратися, змінили структуру нашої гри та пропустили другий гол».


«Я приємно вражений тим, як зустріли вболівальники. Приїхали підтримати команду. Команда віддала багато сил, хлопці виклалися до кінця. Тут такі речі завжди подобаються уболівальникам».


«Ми зосереджені на нашій грі. Наше завдання – якнайшвидше повернути провідних гравців, створити конкуренцію в команді. На нас чекають дуже тяжкі матчі. Це всі розуміють. Легких поєдинків не буде. Але треба працювати. Як я вже казав: якщо ми залишимось у Серії А – це буде як виграш Ліги чемпіонів».


«Чи спілкувався я з Моурінью? Так ми спілкувалися і до, і після гри. У нас чудові стосунки. Що він сказав після гри? Сказав: «Гідний матч», - відзначив Шевченко в ефірі сервісу MEGOGO після гри з «Ромою».