19 листопада 2021 17:48

Півзахисник "Чорноморця" розповів про інтерес з боку іншого клубу

Гравець одеського "Чорноморця" Артур Авагімян в інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, що до нього проявляє зацікавленість інша команда.


"Розмова на цю тему ведуться. На сьогоднішній день є зацікавленість в моїх послугах. "Олександрія"? Зі зрозумілих причин, поки не можу сказати від кого, але це клуб з чемпіонату України.


У Європі, звичайно, хотілося б пограти. Якби була якась цікава пропозиція, то будь-який футболіст охоче туди поїхав. Були яскраві тому приклади - Малиновський і Яремчук, які відчули специфіку зарубіжного футболу в Бельгії і почали прогресувати, перебравшись потім в "Аталанту" і "Бенфіку". Та й той же Вітя Коваленко - стабільний гравець Серії А. потрібно намагатися підтягуватися до них.


Так, У мене була спроба заграти в Європі. Тоді була проблема в тому, що я їхав туди з юнацького футболу сам, не маючи конкретних пропозицій.


Пробував влаштуватися в клубах Іспанії та Франції, але на ті гроші, на які я міг там розраховувати, було б важко жити. На вiдмIну від місцевих футболістів, мені, 19-річному хлопцеві, довелося б на них просто виживати. Тому і прийняв рішення, що залишатися немає сенсу. Хоча проблем по частині готовності ніяких не було - я був на необхідному рівні і з усім справлявся".