18 листопада 2021 11:08
4

Дмитро ГОРДОН: "Лобановський навчив мене тролінгу. Каже: "Я не можу дати інтерв'ю. Я маю запитати дозволу у Сабо"

Журналіст і телеведучий Дмитро Гордон розповів каналу "Динамо" про свої відносини з Валерієм Лобановським.


"Валерій Васильович, сам того не знаючи, мене багато чому навчив. Я йому досі дуже вдячний. Я його вважаю одним зі своїх вчителів.


У 17 років я взяв 7-8 інтерв'ю у гравців основи "Динамо". Я наважився, щоб не сказати охамів. І я думаю, що Лобановський вже, напевно, має дати мені інтерв'ю. Я дізнаюсь його домашній телефон. Дзвоню йому. Він каже: "Здрастуйте. Я Вас знаю". Газет мало тоді було. Він читав все. Я кажу: "Валерію Васильовичу, я б хотів взяти у вас інтерв'ю. Він каже: "Приходьте".


Я приходжу на стадіон "Динамо". Я так готувався, я такі питання підготував розумні, як мені здавалося. Я кажу: "Ви закінчили Київський політехнічний інститут. Наскільки ця освіта стала у нагоді Вам у тренерській діяльності?". Він каже: "Наступне питання". Я ще поставив питання. Він: "Наступне". І так тривало разів п'ять. Він мені каже: "Я ж думав, що грудень (1985 року - прим.), скоро новий сезон, і ми поговоримо про нього". Мені б дурневі знайтися і сказати: "Давайте поговоримо про новий сезон". 18 років хлопчик сидить навпроти Лобановського... Він каже, що це інтерв'ю може бути, але потім.


Після цього було багато чого. Ми перетиналися періодично. Я прошу інтерв'ю у нього, а він відмовляє. Потім він їде на Близький Схід.


Потім він у 1996 році повертається. Я підходжу після першої його прес-конференції та бачу перед собою іншу людину. М'який, інший, уважний до журналістів. Я кажу: "Може, інтерв'ю". Він: "Так, думаю, це реально".


І тут у мене виходить інтерв'ю з Йожефом Сабо, який розхерачив усе. Лобановського не чіпав, але футболістів... Резонансний був матеріал, який обговорювала вся країна. Валерій Васильович навчив мене тролінгу. Підходжу до Лобановського, а він мені каже: "Я не можу дати інтерв'ю. Я повинен запитати дозволу у Сабо". Я все розумію і кажу: "Чому?". Він: "Ну, тому що Сабо - головний тренер збірної, а я - головний тренер клубу. Мені треба у Сабо запитати дозволу".


Найбільш класний тролінг Лобановського був, коли він дзвонив о 7 ранку Ігорю Суркісу та говорив: "Якщо сьогодні збірна України програє, то винен Гордон". Такий був Валерій Васильович", - сказав Гордон.


Фото - зі сторінки Дмитра Гордона у Facebook

Якщо позиція адміна - прорашківська, на сайт більше не буду заходити!
Позиція незмінна:
путін - @уйло!
рашка- агресор!
Уткін - на куй!
Він же не міг тобі просто сказати , що ти га№дон, хоча ще тоді розкусив падлючу натуру. Зазвичай відповідав "Мы с пониманием относимся к вашему непониманию".
Сховати
tov_suhov, Хватит уже слюнями брызгать. У Лобановского с Гордоном были прекрасные отношения)
Сховати

Google, Тому він не дам йому жодного інтерв'ю. Так що сам слюни підбери.