17 листопада 2021 16:58

Олег МАТВЄЄВ: "Не хочеться в плей-офф Італію чи Португалію"

Фото - Depositphotos.com


У березні 2022 року національна збірна України в стикових матчах продовжить боротьбу за путівку до фінальної частини чемпіонату світу.


Екс-гравець київського "Динамо" і донецького "Шахтаря" Олег Матвєєв в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua оцінив шанси підопічних Олександра Петракова у цих вирішальних поєдинках.


"Хоча і на нервах, але право виступати в наступному раунді відбіркового циклу підопічні Олександра Петракова таки завоювали. На жаль, і в заключному поєдинку - з Боснією і Герцеговиною наші хлопці знову не порадували реалізацією гольових моментів. Створюється враження, що це стає серйозною проблемою і в час, що залишився до стикових поєдинків, потрібно постаратися усунути цю ваду.


Як я оцінюю шанси українців у наступному раунді? Бажано, щоб жереб не вибрав нам у півфіналі в суперники італійців, або португальців. З іншими "сіяними" збірними можна грати і перемагати".


Нагадаємо, що після перемоги в заключному турі відбіркового раунду чемпіонату світу-над Боснією і Герцеговиною (2:0), національна збірна України посіла друге "прохідне" місце у своїй групі. В її активі - 12 очок.