14 листопада 2021 19:36

Друга ліга. Нічиї в Черкасах та Запоріжжі - на користь конкурентів

Львівські «Карпати» здобули вже 11-у перемогу поспіль (5:1), це рекорд для друголігових змагань цього сезону. А от їхній воротар Іван Сілецький, пропустивши на 41-й хвилині від універсала «Дніпра» Олега Коса, перервав свою семиматчеву суху серію.


Центральний поєдинок у групі «А» відбувся в Черкасах, де ЛНЗ приймав «Епіцентр». Суперники здобули по чотири звитяги поспіль і прагнули продовжити цю приємну серію. Проте не судилося. На гол подолянина Євгена Немтінова на 19-й хвилині гравець господарів Іван Тищенко відповів влучним ударом у середині другого тайму. Відтак нічия - 1:1, яка більше потішила конкурентів цих команд у боротьбі за підвищення в класі.




А в групі «Б» у центрі уваги був матч у Запоріжжі, де лідер, «Mеталург», приймав «Балкани», що займали третю позицію. Господарі ще не пропускали в очних поєдинках із командою із Зорі. Зберегли вони свої володіння недоторканими й цього разу, але й самі не забили. Було зафіксовано нульову нічию, якою відразу скористалися футболісти «Скорука», що завдяки звитязі над «Полтавою» (3:1) зменшили відставання від «Mеталурга».