14 листопада 2021 14:32

Євген КРАСНІКОВ: "Яким боком президент "Дніпра-1" до харківського "Металіста"?"

У матчі 18 туру першої ліги харківський Металіст розгромив Прикарпаття з рахунком 4:0. Після поєдинку віце-президент клубу, Євген Красніков в ексклюзивному коментарі для Футбол NEWS емоційно відповів на недавні звинувачення команди в нечесній грі з боку почесного президента Дніпра-1 Юрія Берези.


- Ми робимо великий проект, і керує цим проектом Олександр Ярославський. Ми існуємо півтора року, але ви ж бачите, що відбувається на трибунах, яка відвідуваність наших матчів, які футболісти приїжджають. Чесно кажучи, думаю, що слова Берези - це якесь замовлення. Ми намагалися не звертати на це уваги, але коли президенти клубів УПЛ починають розповідати про суддівство Металіста, для мене це нонсенс.


Без прикладів, без грунту. Що і у кого ми вкрали? Коли до назви знаменитої команди приставляють цифру 1, ось це питання. А коли президент повертає бренд, повертає ім'я Металіста, то просто не вистачає слів обурення. Яким боком президент Дніпра-1 до харківського Металіста? Нехай назве хоч один приклад несправедливого суддівства. Він просто кидає дуже багато слів у повітря. Не можу зрозуміти, це або якесь замовлення проти нас, або ще щось.


Але для нас це все дрібниці, ми переживемо. Ми йдемо вперед, а ось ці люди, які так говорять про нашого президента і клуб, вони просто смішно виглядають, — сказав Красніков.