13 листопада 2021 18:38

Валерій ПЕРЕСОЛЯК: "Iнформація про те, що я перестав фінансувати "Минай" - нісенітниця"

Президент "Миная" Валерій Пересоляк прокоментував чутки про те, що він перестав фінансувати команду.

- Валерію Івановичу, матч з "Маріуполем" був дуже важливий з турнірної точки зору. На жаль, ми програли. Як ви можете прокоментувати?

- Дуже прикрий результат. На жаль, ми не показали футбол, який ми можемо. Програли гру, яку, на мою думку, не повинні програвати.


- Після цього поєдинку було чимало критики: від журналістів, вболівальників…

- І вона заслужена. З цього приводу я, як президент ФК "Минай", хочу попросити вибачення у всіх наших уболівальників за цю гру. Ми розчарували вас, ви не заслуговували такого і ваша критика обгрунтована. Наш футболісти її заслужили. Однак можу запевнити, що надалі не буде байдужості на полі.


Ми всі розуміємо, що футбол - складна гра, і кожна команда хоче вигравати. Але те, що в кожному матчі будемо битися до кінця - це я вам можу гарантувати.


- Як команді вийти з цієї психологічної ями після стількох невдач?

- Кожен з нас повинен розуміти хто ми і що ми робимо. Кожен з футболістів повинен зрозуміти для себе: для кого і для чого він грає за "Минай". Для мене як президента - це не просто розвага. Я дуже люблю "Минай".


Для мене це більше, ніж просто футбольний клуб. І я від себе завжди вимагаю робити більше, ніж можу. Ми робимо для клубу все, щоб гравці думали виключно про футбол.


– У ЗМІ з'явилася інформація, що у клубу проблеми з фінансуванням, заборгованості з виплат заробітної плати. Що можете сказати з цього приводу?

- Зарплата повинна була бути після перемоги над "Маріуполем", але перемоги не було, тому... Жарт, звичайно. Ми розуміємо, що у нас є зобов'язання перед футболістами, працівниками клубу. Ми їх виконували і будемо виконувати. Ця вся інформація, яка була в ЗМІ - нісенітниця.


На жаль, вони тиражують необгрунтовану і неперевірену інформацію. Чи є у нас заборгованість? Є - ми винні хороші результати перед нашими вболівальниками. Ось і все. Читав навіть, що "Минай" припиняє своє існування. Це все брехня. ФК "Минай" був і буде.


- Попереду важливі домашні матчі. Чи зможе команда показати себе?

- Я в це вірю. Вони повинні зрозуміти, що грають не для мене. А для вболівальників, для цього чудесного міста, для регіону. Вони повинні грати за своє ім'я, своїх рідних. Вони розуміють ціну очок в цих матчах і як це вплине на наш сезон.


Я знаю, що у нас дуже хороша команда і кваліфіковані футболісти. І знаю, що вони вміють показувати дуже класну гру. Я це не раз бачив, і вірю, що знову побачу. Переконаний, що вони зроблять все, щоб порадувати наших уболівальників у наступних матчах – сказав Пересоляк.


Фото - ФК "Минай"