12 листопада 2021 12:22

Іван ГЕЦКО: "Думаю, Петраков ще раз переконався, що Матвієнко не можна ставити у центр оборони"

Екс-гравець збірної України Іван Гецко в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, що завадило підопічним Олександра Петракова відсвяткувати в Одесі вікторію.


"Спаринг залишив двояке враження. По швидкісних переміщень, самовіддачі питань до наших хлопців немає. Але в іншому-розчарування, та й як інакше, якщо з виконавською майстерністю - проблеми.


Черговий "привоз" захисників і болгари забили з нічого. Добре, що друге поява гостей поблизу наших воріт відразу після перерви лише дивом не завершилося ще однією капітуляцією. Тоді вже точно репетиція перед відбірковим поєдинком чемпіонату світу з Боснією і Герцеговиною виявилася б проваленою.


Думаю, що Олександр Петраков ще раз переконався, що Миколу Матвієнка не можна ставити в центр оборони, чекай неприємностей.


Реалізація моментів - це взагалі окрема розмова. Не переконав Артем Довбик. Часто перебуваючи в забійній позиції, потрапляв в офсайд. Також зрозуміло, чому Роман Яремчук все рідше з'являється в основі "Бенфіки": місія нападника - забивати, а якщо з прицілом, щось сталося, то причину потрібно шукати в собі.


Створити безліч гольових моментів і примудритися ледь не програти, це треба вміти. Така марнотратство в наступному з Боснією і Герцеговиною, може дорого обійтися. Тому без серйозного розбору польотів - не обійтися. 16 листопада буде зовсім інший футбол і доведеться вичавлювати максимум навіть з напівмоменту. Інакше про виступі у фінальній частині чемпіонату світу в Катарі можна забути".