11 листопада 2021 22:40

Руслан МАЛІНОВСЬКИЙ: "Між мною і Петраковим нічого не було. Все добре"

Хавбек Руслан Маліновський оцінив нічию 1:1 у контрольному матчі збірної України проти Болгарії. Гравець повернувся до національної команди після невеликої паузи.

Маліновський заявив, що жодного конфлікту з тренером Олександром Петраковим не було.

«Створили багато моментів, але забили лише один м'яч. Я вважаю, що гра має дати позитивні емоції, тому що ми пресингували і контролювали м'яч. Підвела лише реалізація, тож з позитивним настроєм треба готуватися до вирішального матчу. Чудовий гол Тараса. Для нього це важливо, він давно у збірній не забивав. Він нам сказав зараз, що це не найкрасивіший гол у кар'єрі. Каже, що через себе був один м'яч більш красивий».

«Думаю, уболівальники були задоволені грою, і я хочу подякувати фанам, які підтримали збірну. Якби хоча б 50% реалізували, то могли б голів 5 забити».

«Моє повернення? Нічого не змінилось. Я дуже радий приїхати до збірної України. Це завжди приємно, це завжди мотивація. Ми з Петраковим розмовляли на цю тему. ЗМІ неправильно сприйняли ту інформацію. Нічого не було між нами, робочі моменти. А ЗМІ почали обговорювати все це, додавати якусь інформацію. Все добре, нічого закривати, ніякої крапки в цьому ставити не потрібно. Все було і є нормально».

«У нас є мета, є матч з Боснією. Готуватимемося, чекаємо ще матчу Боснії з Фінляндією. Ми можемо їх обіграти», - сказав Маліновський.