11 листопада 2021 17:30
4

Екс-гравець "Олександрії", який побував на перегляді у "Динамо", потрапив в реанімацію у важкому стані. У нього діагностовано COVID-19

Колишній гравець "Олександрії" Денис Ковба перебуває у важкому стані в реанімації. У нього діагностували COVID-19.

"Прошу вашої молитви за дуже хорошу людину, батька моїх дітей Дениса Ковбу. Він перебуває у вкрай важкому стані в реанімації з діагнозом ковід», — написала у своєму Instagram колишня дружина футболіста — відома фотохудожниця Надія Ковба.

Ковба виступав за "Олександрію" в сезоні 2011/2012, відіграв 6 матчів, результативними діями не відзначився. Також грав за "Зірку" з 1998 по 2000 рік. А пiсля того був на перегляді у "Динамо". На рахунку футболіста також 35 матчів за збірну Білорусі.

Врятуй його Господи!
А я гадав, коли ж пропаганда досягне й динамоманії(((
Сховати
Минотавр, а де Ви тут побачили пропоганду
Сховати
Serg, якщо ВИ у прив'язці ковіда (на тлі пропаганди вакционуватися, лишень) та повідомленні про гравця, який (можливо й був на просмотрі, а, можливо, й ні) не бачите, то Вам до Зеленського! Там якраз місця звільняються... "міністрів", "топ-менеджерів"...
Мені не здіється правильно на футбольному сайті повідомляти такі новини - ними "заполонений" увесь інформпростір. Якщо Вам таке до вподоби, можу поділитися спецалізованими сайтами про ковід-новини!!!