9 листопада 2021 17:20

Артур АВАГІМЯН: "Уболівальники "Чорноморця" навряд чи приймуть таку кількість орендованих у "Динамо"

Півзахисник "Чорноморця" Артур Авагімян розповів Meta-ratings.com.ua про те, як команда реагувала на поведінку вболівальників. Фанати одеситів були страшенно незадоволені великою кількістю у складі орендованих гравців у київського "Динамо".


- Підтримки фанатів "Чорноморцю" не вистачає?


- Звичайно ж, не вистачає. Завжди приємніше грати за підтримки своїх фанатів. Коли я раніше грав проти "Чорноморця", то приїжджаючи в Одесу, ультрас завжди були на стадіоні. Їхня присутність створювала особливу атмосферу, заводила. Шкода, що їх зараз немає. Але все одно на домашні ігри приходить чимало вболівальників, підтримку яких ми відчуваємо. Велике їм спасибі за це.


- Що, на вашу думку, може змінити на краще ставлення одеських уболівальників, які негативно налаштовані на наявність у "Чорноморці "величезної кількості орендованих у київського "Динамо" гравців?

- Думаю, що у даній ситуації ці вболівальники навряд чи приймуть таку дійсність. Можливо, наші результати якимось чином на неї вплинуть. Вважаю, що тут більше простежуються політичні погляди, а при цьому, як часто буває, рідко щось може змінитися.


- Орендовані динамівці у зв'язку з цим як і раніше відчувають себе не зовсім комфортно у "Чорноморці"?


- Та ні. Я думаю, що всім комфортно, і всі відчувають себе нормально. Може, на самому початку свого перебування у "Чорноморці" хлопці були шоковані, але потім звикли до цього.


Фото - ФК "Чорноморець"